Fő támogatónk:
14 év 133,7 millió Ft támogatás 328 intézménynek
Hírek
<< vissza a hírekhez

A VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Alapítvány részt vett a GENERALI Gyerek Szigeten!2017. 07. 13.

2017-ben gondoltunk egy nagyot és úgy döntöttünk, hogy személyesen visszük még közelebb az emberekhez VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Alapítványt. Mi is lehetne ennél megfelelőbb alkalom, ha nem az ország legnagyobb ingyenes gyermekrendezvénye, ahol több ezer család kapcsolódik ki 4 hétvégén át?

Így hát lelkes kis csapatunk felkerekedett, felszerelkeztünk jó sok színezővel, kifestővel, felfújtunk rengeteg lufit, és irány a Hajógyári sziget!

Június utolsó hétvégéjén színezéssel és rajzolással vártuk a gyerkőcöket, s amíg ők elkészültek a szebbnél szebb alkotásokkal, addig szüleiknek bemutattuk az Alapítvány tevékenységét, és eddig elért – bátran kimondhatjuk – nagyon szép eredményeit.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy az Alapítvány sátrában minden gyermek és felnőtt jól érezte magát, és a két nap alatt rengeteg családhoz tudtuk eljuttatni az Alapítvány üzenetét.

 

Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon,
 ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk

Mi lennénk a legboldogabbak, ha minden rászoruló arcára mosolyt varázsolhatnánk, azonban mint minden alapítványnak, a mi működésünknek is megvannak a maga keretei.

Az elmúlt időszakban sok magánszemély fordult hozzánk segítségért, ám alapítványunk kizárólag gyermekkórházak, gyermekgondozó és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények által benyújtott pályázatok útján tud adományokat eljuttatni a segítségre szorulókhoz.

Köszönjük a megértést.

Bízunk benne, hogy munkánkkal továbbra is sok gyermek mosolyához járulhatunk hozzá.

Hogyan segíthetek?

A befizetett adója egy százalékáról rendelkező nyilatkozatában jelölje meg Alapítványunkat, mint támogatott intézményt!

VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány adószáma: 18022933-1-13

Vásároljon VICTORIA irodaszert, melyek értékesítéséből befolyó bevétel meghatározott részét az Alapítvány kapja!

Adományozzon tetszőleges összeget Alapítványunknak, melyről igazolást állítunk ki, hogy adókedvezményét érvényesíthesse!

Számlaszámunk: 12001008 - 01778979 – 00100007