Fő támogatónk:
14 év 133,7 millió Ft támogatás 328 intézménynek

Az Alapítvány nemes céljainak megvalósításában magánszemélyként, cégként, intézményként, civil szervezetként, bel- és külföldi adományozóként is segíthet, támogathatja gyermekek eredményes gyógyulását.

Alapítványunk örömmel vesz minden pénzbeli és az alapítvány céljaihoz illeszkedő tárgyi felajánlást. Adományáról az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk igazolást ad, melynek alapján az aktuális adótörvények szerint adókedvezményt vehet igénybe.

Pénzbeli hozzájárulását a Raiffeisen Banknál vezetett 12001008 - 01778979 – 00100007 számú számlára tudja teljesíteni (az Alapítvány IBAN számlaszáma: HU73 1200 1008 0177 8979 0010 0007 ).

Megtisztelő segítségét előre is köszönjük!

Itt tekintheti meg eddig beérkezett felajánlásainkat. >>

Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon,
 ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk

Mi lennénk a legboldogabbak, ha minden rászoruló arcára mosolyt varázsolhatnánk, azonban mint minden alapítványnak, a mi működésünknek is megvannak a maga keretei.

Az elmúlt időszakban sok magánszemély fordult hozzánk segítségért, ám alapítványunk kizárólag gyermekkórházak, gyermekgondozó és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények által benyújtott pályázatok útján tud adományokat eljuttatni a segítségre szorulókhoz.

Köszönjük a megértést.

Bízunk benne, hogy munkánkkal továbbra is sok gyermek mosolyához járulhatunk hozzá.