Fő támogatónk:
14 év 133,7 millió Ft támogatás 328 intézménynek

Ha Ön – akár cége munkatársaként, akár magánemberként – Victoria irodaszert használ, hozzájárul a VICTORIA A GYERMEKEKÉRT Egészségvédelmi Közhasznú Alapítvány munkájához, azaz gyermekek gyógyítását, rehabilitációját támogatja.A Victoria termékek széles választékban állnak a felhasználók rendelkezésére a másolópapírtól a számológépig, a tintasugaras nyomtatópatrontól az irodai tisztítóeszközökig. A Victoria irodaszerek teljes választéka megtalálható a www.victoriaoffice.eu/hu honlapon. Valamennyi Victoria termék közös jellemzője a megbízható minőség és a kiemelkedő ár-érték arány.

A Victoria termékek megtalálhatók a legtöbb magyarországi irodaszer forgalmazó választékában és az irodaszer katalógusokban. A Victoria irodaszerek értékesítéséből befolyó bevételből az alapítvány számára átutalt összegből gyermekek gyógyulását, gondozását, rehabilitációját szolgáló eszközöket, gépeket, berendezéseket vásárol az alapítvány.

Lapozzon bele a Victoria Irodaszerek Katalógusába! >>

Itt tekintheti meg, mekkora összeg gyűlt eddig össze a Victoria irodaszerek értékesítése után. >>

Kísérje figyelemmel az Alapítvány tevékenységét Facebook oldalunkon,
 ahonnan első kézből értesülhet a pályázati kiírásokról, átadásokról és programjainkról!

A felhőtlen mosolyokért dolgozunk

Mi lennénk a legboldogabbak, ha minden rászoruló arcára mosolyt varázsolhatnánk, azonban mint minden alapítványnak, a mi működésünknek is megvannak a maga keretei.

Az elmúlt időszakban sok magánszemély fordult hozzánk segítségért, ám alapítványunk kizárólag gyermekkórházak, gyermekgondozó és hátrányos helyzetű gyermekeket segítő intézmények által benyújtott pályázatok útján tud adományokat eljuttatni a segítségre szorulókhoz.

Köszönjük a megértést.

Bízunk benne, hogy munkánkkal továbbra is sok gyermek mosolyához járulhatunk hozzá.